Welkom in de Eifel, het vakantiegebied met vele mogelijkheden die vanuit Vlaanderen en Luxemburg, Nederland, Duitsland en Frankrijk bijzonder gemakkelijk bereikbaar is.

Midden in een landschap van heuvels, weilanden, bos en water ligt het kleine dorpje Burg-Reuland met zijn Burcht uit de 10. eeuw, die in de middeleeuwen verbouwd en in de honderden jaren die daarop volgden gerenoveerd werd. Geniet van schitterende vergezichten of ontspan bij een wandeling langs romantische dalen, dichte beukenbossen en –in het voorjaar- weilanden met wilde Narcissen. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes zoals bijvoorbeeld:

Die Umgebung bietet zahlreiche Ausflugsziele, wie zum Beispiel:

* East Kart Burg-Reuland
* De hoge Venen
* De watervallen van Coo met zijn aangrenzend pretpark.
* De grotten van Remouchamps
* De meren van Robertville en Bütgenbach
* Het Eifelpark in Bitburg


Onze vakantiewoningen, met plaats voor zes personen, vormen een ideaal uitgangspunt voor al uw vakantie-uitstapjes. Zij zijn gezellig ingericht en van alle komfort voorzien. Vers brood en broodjes om van een heerlijk ontbijt te genieten vind u natuurlijk volop in onze bakkerij. In onze mooie Appartementen kunt u even afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen, voor een week een weekend of een midweek. Neemt u voor verdere vragen contact met ons op, wij zien er naar uit u als toekomstige gasten bij ons te mogen begroeten.


Uw familie Richter

Dorf 128
B-4790 Burg-Reuland
Tel: +32 80 329 140
Fax: +32 80 420 140